februari 8, 2017

Vid Casa

John of God är verksam vid Casa tre dagar om veckan: onsdag, torsdag och fredag.
Dagen efter att du anländer, kommer vi ha en guidad tur där jag visar runt och berättar om hur strukturen ser ut och var vi kommer att vara för varje enskild moment.

Vid Casa de Dom Inacio finns det en stor väntesal, en meditationssal som kallas för "the current" - Strömmen och där de som önskar sitter och mediterar och stödjer entiterna i sitt arbete med alla som passerar som ska träffa John of God.
Det finns en stor trädgård där man kan sitta på bänkar i skuggan av vackra träd, kontemplera eller meditera i tystnad.

I kapellet, kan man sitta en stund och få vägledning från entiterna och lägga sina böner i triangeln.

Det finns också en butik där man kan köpa vatten, kristaller, böcker och andra föremål samt ett cafë som serverar diverse snacks, smoothies och juicer.

Taxi finns tillgängliga för att resa fram och tillbaka till Casan för dem som har svårigheter att gå. För de andra, är alla avstånd väldigt korta och det tar inte mer än 5 - 10 minuter att gå från Casa till de flesta ställen i Abadiania.

De flesta som jobbar eller volontärar vid Casa, pratar inte engelska. Som guide, kommer jag att besvara dina frågor och guida dig hur du kan få det du behöver.

Vad händer vid Casa?

Under första dagen, onsdagen, efter din ankomst, kommer vi att ställa oss i rätt kö för att träffa John of God. 

Det finns olika köer för de som är vid Casa för första gången, för andra gången, de som inte träffat John of God efter senaste operationen, etc. 

Jag kommer att guida dig att ställa dig i rätt kö. 

Alla kommer att träffa John of God. De som träffar entiteten för första eller andra gången, kommer att ha förberett sina frågor/böner att ta med. 

Vid mötet kommer var och en att få en rekommendation: andlig operation, sitta och meditera i Stömmen, gå till Vattenfallet eller ta energi medicin.