januari 25, 2017

Om mig

Mitt namn är Cristina och jag kommer att vara din guide på din resa till John of God.

Jag är godkänd guide vid Casa de Som Inácio och min mission är att stödja dig under din healing resa, i olika aspekter: praktiskt, emotionellt, mentalt och andligt.

Det är min intention att stödja dig hela vägen från det att du bestämmer dig att åka tills du åker hem så att du tillhandahåller all information, är förbered i alla dina aspekter och få stöd att förtydliga din intention med din resa för att fullt ta vara på denna möjlighet till healing samt kunna slappna av i att allt är omhändertagen runt omkring dig.

Min dedikation är att hålla en starkt och tryggt utrymme för dig för att finna din egen väg till hälsa, harmoni och fred inom dig själv och i alla dina relationer.

Det är en ära för mig att få vara din guide på din resa!

Värme, Cristina

Min resa

Min resa till John of God började när jag först fick höra om honom. Jag var och hälsade på hos en kompis och berättade om alla andliga resor vi har gjort i våra liv. Bland annat berättade hon kort att hon hade varit oc h träffat John of God i Brasilien. Jag frågade inte mycket då, men något i mig sa "jag måste åka dit". Några månader senare började jag kolla på nätet och läste om honom. Jag fastnade för alla de filmer på youtube, där man ser människor gå genom fysiska operationer. Rädsla kom genom, men den rösten i mig att jag skulle åka dig, var starkare. Jag bestämde mig för att åka. 

 

Min resa började på riktigt till och med mitt beslut. Jag har i flera år varit lärling på en shamansk väg, där jag jobbar mycket i ceremoni. Mina ceremonier blev så kraftfulla. Jag kopplade inte direkt till entiteterna och John of God men kunde inte låta bli att lägga märke till den djupa healing som hände i mina ceremonier. Min resa i denna livstid har varit intensiv, och en av de största utmaningarna som jag har haft med mig sedan jag föddes är rädsla för det fysiska. Jag har alltid varit rädd för alla möjliga djur, inklusive små söta katter och hundar, rädd för höjder och rädd för vattnet. Rädd för att leva på jorden. Mitt beslut av att åka till John of God, kom från min djupaste längtan av att bli fri från det som håller mig borta från att njuta av min fysiska verklighet, att leva livet på Jorden. 

 

Jag reste till John of God på egen hand, dels för att jag inte fick kontakt med den guide jag hade önskat resa med dels för att jag tyckte att det var för dyrt att betala en guide och jag är rätt berest och brukar klara mig bra. Att komma till Casa blev dock en utmaning även för mig. Första dagarna spenderade jag på att ta reda på all information om hur det går till. Det är helt obegripligt för sinnet och ju mer jag försökte få grepp om strukturen och reglerna desto mer kom jag från min egen kontakt med mig själv. Med jag fick hjälp, genom de volontärer jag träffade på Casa samt en grupp underbara franska människor som såg hur splittrad jag var och i behov av stöd. Mitt första möte med John of God gick lika fort som min första operation. Jag hängde helt enkelt inte med. Jag var inte tillräcklig närvarande för att känna vad som händer, då jag hade varit så upptagen i sinnet med att få allt det praktiska att komma på plats. Efter operationen, gick jag tillbaka till Pousadan, besviken av att jag inte hade fått hjälp. Jag gick och lade mig i sängen, som det var rekommenderad med alla tankar om att jag inte var värd att få hjälp. En halv timme senare, när jag skulle gå till toaletten, insåg jag att ja, jag hade fått en operation. Hela kroppen kändes som om jag hade tränat oavbruttet i flera timmar, jag kunde knappt gå och hålla balansen. Energin rörde sig i kroppen och förändring var på gång. 

Det var en intensiv resa för mig, av att se hur jag behöver komma in i min autoritet och möta alla tankar som skapar rädsla. Att lära mig att möta rädsla som en vibration i kroppen och låta bli att engagera mig i de berättelser som sinnet skapar utifrån det. Resan fortsatte efter min hemkomst och eftersom jag hade precis flyttat till ett hus, fick jag möta min allra största rädsla: möss. Men jag blev så guided och så hjälpt på vägen. Entiteterna var med mig under hela denna process och visade mig vägen till min egen frihet. Idag är jag inte helt fri från rädsla men jag har kommit en bit på väggen. Jag har idag en katt som jag älskar som mitt eget barn. Min kärlek för henne har lärt mig att komma över min rädsla för möss och rädsla för vargen (jag bor på landet). Entiteterna visade mig att vägen till healing är kärlek och tro. I den kärlek möter jag mig själv när jag blir rädd, i den kärlek har jag fått se att den största skada och missbruk jag kan rikta till mig själv är att låta mig bli en offer till mina tankar och känslor. 

Under min första vecka på Casa, under en kristall bädd bad healing, fick jag se framför mig att jag hade en kristall bädd hemma hos mig samt att jag hade byggt en webbsida om John of God. Det var en start session. Mina tankar satte direkt begränsningar så som "nej, man får väl inte köpa med sig en kristall bädd" och liknande. När jag kom ut från sessionen, träffade jag direkt på John of God (det var en söndag när det inte finns aktivitet på Casa). Vad är sannolikheten att träffa på honom just i en sådan stund. Jag gick fram och frågade om jag "får" köpa en kristall bädd sen berättade jag om min vision om att jag hade gjort en webbsida om honom och frågade om det är ok att jag gör det. "Ska du bli guide?" frågade honom. "nej, det har jag inte tänkt" svarade jag direkt och i nästa stund hörde jag mig själv säga "men, visst jag kan vara det". Jag bad om godkännande till både medium John of God och entiteterna om att bli guide och köpa en kristall bädd och här är jag idag. Min intention är att sprida information om John of God och det djupa healingen som händer vid Casa, att stödja andra att komma dit till låga kostnader, samt att erbjuda kristallbädd behandlingar hemma till alla som är intresserade. 

Det är min pay-back att stödja dig på din resa, i tacksamhet för all hjälp jag har fått och får för min healing, för min väg till frihet.