december 19, 2016

John of God

Vem är John of God?

João Teixeira de Faria är född 24 juni 1942 och är känd som John of God, ett namn som han har fått av folket när hans helande förmåga har läkt tusentals människor från obotliga sjukdomar och hjälpt människor att hela emotionellt, mentalt, fysiskt och andligt.

"Jag har aldrig läkt någon. Det är Gud som läker" säger han ofta.

John of God är en av de mest kraftfulla fulltrans medier och healers som vi känner idag. Han fungerar som en kanal för över 30 ljus varelser/entiteter som inkorporerar i hans fysiska kropp för att läka människor som kommer till Casa de Dom Inácio de Loyola i Abadiânia, Brasilien. João har arbetat på Casa de Dom Inácio i över 30 år.

 

 

John of God har blivit erkänt av Dalai Lama för hans altruistiska arbete. Han dedikerar hans hela liv till hans healing mission och han påstår ständigt att det inte är han som läker någon, utan att det Gud som läker via honom

John of God tar emot tusentals människor dagligen. Alla som kommer är välkomna, troende eller skeptiker.

Historia

Medium João föddes i en fattig familj i delstaten Goiás. João deltog i skolan bara en kort stund på grund av sin familjesituation och aldrig lärt sig att läsa eller skriva, och började arbeta som en skräddare vid en tidig ålder. Den första stora glimt av hans gåva inträffade vid nio års ålder, då som berättelsen går, förutspådde han att en plötslig, vild storm skulle förstöra huset i Nova Ponte där han befann sig med sin familj. Senare under dagen, 50 hus skadades av tornado vindar som ingen kunde har sett det komma.

Om John of God

 

Omfattningen av hans förmåga blev ännu tydligare vid 16 års ålder. Trött och utsvulten medan han letade efter en plats att tvätta upp sig, fick han en överväldigande syn av en vacker kvinna nedanför en flod. Hon gav honom adressen till ett andligt center och uppmuntrade honom att gå dit. När han kom fram, upptäckte han att hans ankomst var förväntad, men till och med hans tillstånd, svimmade han. Flera timmar senare när han vaknade, fick han höra att han har helat många människor medan han var i trans. Han förstod inget av det som pågick och han höll kvar till hans uppfattning om att hungern gjorde att han svimmade.

Efter en intensiv period av väggledning och träning på flera veckor, blev det tydligt att han ska dedikera sitt liv till healing av andra och aldrig acceptera några pengar för det.

Under 8 år reste han runt och letade efter jobb och dedikerade hans fritid till healing för andra människor. Det började ryktas om honom, och fler och fler började komma till honom. Hans healing arbetet, hotade de religiösa och medicinska auktoriteterna och han hamnade i fängelse och fick möta fysisk våldsamhet.  Han fick skydd i det militära där han jobbade som skräddare. Han erbjöd healing till personalen samt deras familjer för skydd. Stegvis, började han dedikera mer och mer av sin tid för sin andliga syfte och till slut blev han vägledd att erbjuda sitt arbete till alla och inte bara till några få.

Han blev vägledd att komma till Abadiania, där han byggde upp hans healing center in 1979. Platsen valdes för dess unika läge ovanför en kraftfull geologisk kristallbildning, en naturlig energi virvel bildad av kvartskristall berggrunden. Arbete som utförs här har varit så anmärkningsvärt att under åren har lockat miljontals människor från hela världen. Alla är välkomna, troende eller skeptiker. João ägnar sitt liv åt att vara i tjänst för healing, och är lojal mot sin mission för vilket han inte begär betalning. Han tjänar sitt leverne genom hans eget företag inom gruvbranschen.

Idag sägs det att Medium Joao inkorporerar över 35 entiteter, där många av de har gjort sig kända som Don Ignacio de Loyola, Dr. Jose Valdivino, Dr. Oswaldo Cruz,  Dr. Augusto de Almeida, Dr. Bezerra de Menezes, King Salomon, St. Francisco-Xavier m. fl. Det finns tusentals varelser som arbetar med honom förutom de som han inkorporerar. Han har hjälpt människor återhämta sig från alla typer av sjukdom, inklusive AIDS, cancer, autoimmuna sjukdomar, artrit, skada från sport och olyckor,mm. John of God behandlar också alla typer av trauma, emotionella och mentala blockeringar men också känslomässiga störningar, inklusive missbruk, depression, schizofreni och bipolär sjukdom. Många reser också till John of God för att få stöd i deras andliga utveckling och hela sig själva som människor.